RSS

Luna de miere…:))

06 Iun

O mama avea 3 fete. Fiecare dintre acestea urma sa se marite in scurt timp. Mama fiind ingrijorata de modul cum isi vor incepe fetele viata sexuala, le-a facut sa-i promita ca o sa-i trimita cate-o vedere cu cateva cuvinte despre cum a fost.
Prima fata i-a trimis o vedere din Hawaii, la 2 zile dupa nunta. Pe vedere scria doar „Nescafe”. Mama a fost intrigata la inceput, dar s-a dus in bucatarie si s-a uitat la cutia cu Nescafe. Pe ea scria: „Bun pana la ultima picatura”. Mama s-a bucurat pentru fata ei.
A doua fata i-a trimis o vedere din Paris. Pe vedere scria doar „Kent”. Mama s-a dus repede la pachetul cu tigari al sotului si a citit: „King size. Extra long”. S-a rusinat putin, dar s-a bucurat pentru fata ei.
A treia fata a plecat in luna de miere in insulele Caraibe. Mama a asteptat in timp ce saptamanile treceau. Dupa o luna, a primit in sfarsit o vedere. Scrisul era tremurat si vederea continea doar 2 cuvinte: „British Airways”. Mama a intrat pe site-ul companiei, gandindu-se la ce-i mai rau. Acolo a citit reclama companiei aeriene: ” De 3 ori pe zi, 7 zile pe saptamana, si dus si intors”. Mama a lesinat.

Anunțuri
 
Scrie un comentariu

Scris de pe Iunie 6, 2011 în FUN

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat asta: