RSS

Despre succes…:))

08 iun.

Patru prieteni se reintalnesc dupa multi ani. Incep sa vorbeasca de una, de alta, si tocmai cand unul dintre ei se duce sa mai comande ceva de baut, se apuca sa povesteasca despre fiii lor.

Primul zice:
– Sunt foarte mandru de fiul meu, a avut succes in viata: la inceput a fost curier, s-a inscris la seral, l-a terminat, iar dupa cativa ani a devenit director, iar de curand, patronul companiei unde lucra. A devenit asa de bogat ca, nu demult, unui prieten i-a facut cadou de ziua lui un Mercedes ultraluxos.

Al doilea zice:
– Si fiul meu la fel: a inceput ca steward pe avion, apoi a ajuns pilot. S-a asociat cu niste amici si au fondat o companie aviatica. Astazi e asa de bogat ca, unui amic, de ziua lui, i-a facut cadou de ziua lui un avion de agrement.

Al treilea povesteste:
– Nici nu pot sa va spun ce mandru sunt eu de succesul fiului meu! A facut politehnica. A deschis o firma de constructii si a devenit miliardar.I-a facut cadou unui amic de ziua lui o casa de 1500 m2.

Intre timp se intoarce al patrulea prieten si ii intreaba despre ce vorbesc. Ii spun si il intreaba de fiul sau. El le raspunde:
– Ei, fiul meu e un gigolo gay. Asa isi duce existenta!

Prietenii, incercand sa-l consoleze, ii spun ca totusi nu e chiar atat de rau.

La care el raspunde:
– Nu, nu… Sunt tare mandru de el! Sa stiti ca se distreaza toata ziua, si totusi pot spune ca este un barbat de succes! Anul asta, de ziua lui a primit de la trei prieteni un Mercedes ultimul tip, un avion de agrement si o vila de 1500 m2… Dar povestiti-mi si voi despre ai vostri!!!

Reclame
 
Scrie un comentariu

Scris de pe iunie 8, 2011 în FUN

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat asta: